/ Personligt /

10 SAKER

1. Jag har haft konstant magvärk i 3 år. Har gått till en mängd olika doktorer och magspecialister men ingen av dem har kunnat hittat vad som är fel på mig. Som tur är har det släppt lite det senaste året, men innan det var det så hemskt! Fick stanna hemma många gånger från skolan pga min lilla mage.
 
2. Jag har ett extremt bra lokalsinne! Det är en av mina bästa egenskaper.
 
3. En gång för ett bra tag sen var jag och några kompisar på en fest i Järna utan att berätta för våra föräldrar. Vi blev påkomna och dessutom hade vi sönder en dörr under kvällen och fick betala 1000:- var. Haha nu i efterhand är det ett riktigt roligt och minnesvärt fylleminne! 
 
4. Om jag fick välja att äta en sak i resten av mitt liv hade jag valt potatis. Är en EXTREM potatisätare och älskar potatis i alla dess former. När det är framdukat potatis äter jag större mängder än en man. Så gott!!
 
5. När jag var liten var jag extremt blyg. Jag vågade tex inte vara i lekparken om jag inte var ensam där, så fort Elvira kom ut sprang jag hem. Och såklart var mamma med mig hela tiden. Men som tur är märks det inte alls av nu för tiden, är inte blyg för 5 öre!
 
6. Jag är extremt oförsiktig och klantig!
 
7. Jag avskyr maträtter som grytor eller maträtter som man blandat ner i sås. Vill att köttet ska vara för sig och såsen försig, annars går det icke att äta!
 
8. Jag hatar att sova bort dagarna, därför ställer jag oftast alarm på helger och lov. Jag blir även stressad om jag inte har några planer för dagen, vill ha något att göra hela tiden!
 
9. När jag sover drömmer jag jätte många och jätte konstiga drömmar varje natt. Min senaste dröm handlade om att jag och min barndomskompis levde på havets botten tillsammans med ariel från "den lilla sjöjungfrun". Jag drömmer jätte mycket om mina vänner och om mina tänder av någon konstig anledning?
 
10. Mina bästa och sjukaste minnen har jag tillsammans med Linnea. Vi umgicks varje dag i flera år förut och gjorde exakt allt ihop. Åkte iväg med varandras familjer, var kära i samma killar, klädde oss likadant, delade intressen osv haha! Hon är även den jag kan samarbeta bäst med och vi har oftast samma åsikt om saker

En bild från 2010 på oss när vi var och campade ihop