/ Vardag /

14:52

Har haft en hemsk dag med både mensvärk och huvudvärk från helvetet, så det blev inget gym för min del. Istället åkte jag raka vägen hem och bäddade ner mig i sängen med P3 dokumentär i lurarna medan jag läste tweets under hashtagen #tjejerförtrycker. Är så känslomässigt instabil och så äcklad av vårt samhälle att jag får kväljningar, fyfan. Hoppas ni haft en bra dag iallafall!
/ Vardag /

KÖRKORT

Idag blev det efterlängtade körkortet äntligen mitt, som jag längtat!! Klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket, vilket känns grymt. Så nu kan jag brumma runt på vägarna helt själv! Utöver det klarade jag nytt personbästa i marklyft, 95kg. Nu är det inte långt kvar till 100 kg... En riktigt bra fredag som avslutas med en lugn hemmakväll tillsammans med familjen ♥
/ Vardag /

MEXICAN NIGHT

Igårkväll tog jag vara på det sista av lovet genom att äta tacos och dricka margaritas med mina favoriter. Var verkligen jätte mysigt och jätte roligt att få träffa alla tjejer samtidigt igen, var en vecka sen sist men känns som en månad. Ett perfekt avslut på ett perfekt lov. Nu är jag riktigt taggad för kommande veckor då jag har grymma planer denna månad!!