/ Personligt / Tankar & åsikter /

2015

Jag tror att 2015 kommer bli ett grymt och helt fantastiskt år som jag kommer blicka tillbaka till med ett leende på läpparna. Än så länge har jag väldigt många saker att se fram emot, både små och stora. Saker som får mig på bättre tankar och hjälper mig att klara av de långa och tråkiga dagarna i skolan. 2015 kommer bli året då jag skapade flest minnen, året då jag skrattade och var som lyckligast, året som jag kommer minnas och sakna. 2015 är året jag har the time of my life.
 
2015 är året då alla mina närmsta vänner fyller 18, då alla blir myndiga och dörrarna mot vuxenlivet öppnas. Vi kommer att få uppleva detta tillsammans och fira allas födelsedagar precis som vi planerat så länge. Vi kommer även att börja vårt tredje och sista år på gymnasiet. Vi kommer ha vårt sista sommarlov, jullov och kanske fira vårt sista nyår tillsammans. Faktum är att, detta kanske är vårt sista år tillsammans. För vem vet vart alla tar vägen efter gymnasiet? Kanske att vi går skilda vägar?
 
Hur som helst kommer detta år bli grymt och helt fantastiskt. Trots att det bara gått 10 dagar på det nya året, så kunde det inte ha börjat bättre. Jag firade in det nya året i Stockholm med mina bästa vänner. Vi skapade nya minnen som vi kommer skratta åt och prata om i all evighet. Jag har firat min 18:de födelsedag (den dag jag längtat efter så länge jag kan minnas) tillsammans med min familj och alla mina närmsta vänner. Min födelsedag som blev den bästa dagen i mitt liv. Den dag som ligger mig närmast om hjärtat, som ger mig rysningar och tårar i ögonen.
 
Jag har satt nedräkning på min mobil till de saker som jag ser mest fram emot. De saker som väcker fjärilarna i magen, som ger rysningar i hela kroppen och drar mungiporna upp till tinningen. De saker som får kroppen att bara vilja skrika och hoppa av lycka. Som sagt, jag vet att 2015 kommer bli ett helt fantastiskt, värdefullt och betydelsefullt år.