/ Personligt / Vardag /

STOCKHOLM

Igår åkte jag och mamma upp till Stockholm för att spendera lite tid tillsammans, bara vi två. Var verkligen så skönt att få lite kvalitetstid med bara henne! Vi åt en fantastisk god middag på Friday's där vi satt i timmar och pratade om allt möjligt. Var så skönt och välbehövligt att få lätta lite på hjärtat! Efter middagen vandrade vi vidare till Oscarsteatern där vi kollade på "Kom igen Charlie", en riktigt rolig och framförallt bra teater som jag kan rekomendera till alla! Skrattade genom hela föreställningen!! En helt perfekt kväll som verkligen uppskattades av oss båda. Min älskade mamma, så glad att jag har dig ♥
/ Shopping / Vardag /

MARC JACOBS

Den här fina klockan från Marc Jacobs fick jag i 18:års present av min familj. Vet inte hur länge jag suktat efter just denna och nu är den min ♥ Modellen heter MBM3243 och jag älskar den så mycket! Kombinationen av guld och en vit urtavla, så stilrent och snyggt!
Tack så himla, himla mycket ♥
/ Vardag /

SUNRISE

Har vart uppe med tuppen varje morgon denna vecka, har äntligen lyckats vända tillbaka dygnet. Igår hade jag min första körlektion som gick fantastiskt bra, fick jätte mycket beröm så jag är jätte nöjd! Utöver det har jag kommit igång med träningen igen, på riktigt. Kört grymma pass denna vecka som resulterat i grov träningsvärk! Gymnastikträningarna började även i måndags, så rutinerna börjar falla på plats igen efter upphållet. En jäkligt bra vecka hittills utan sura miner. Nu ska jag plugga och tvätta, ha det bra!