/ Personligt /

5 SNABBA

Varför bloggar du inte lika ofta längre?
Jag har valt att lägga bloggen lite åt sidan för tillfället och endast uppdatera när något roligt och speciellt händer. Jag orkar inte uppdatera er om mina vardagar då alla ser exakt lika dana ut. Gym-Skola-Träning-Läxor-Sova. Det hade inte varit roligt att läsa om samma sak varje dag. Dock skulle jag såklart kunna uppdatera lite mer vardag än vad jag gör för tillfället, kanske en dag i veckan om så önskas.
 
Hur ofta tränar du på gym?
Haha, lite roligt att denna fråga kom just nu faktiskt! Innan denna vecka hade jag inte gymmat på över en månad då jag varit extremt förkyld, sliten, lat och haft mycket i skolan. Men i måndags tog jag mig i kragen och drog till gymmet. Hade helt glömt bort hur roligt det var att gymma!! Så nu har jag och Johanna gjort upp ett träningsschema som innehåller 5-6 pass i veckan och gjort upp egna mål. Riktigt skönt att vi är två stycken som kan pusha varandra. Får se hur länge det här håller, har en tendens till att ge upp efter några månader...
 
 Skulle du kunna lägga upp mer tips på outfits, typ kollage på kläder som du gjorde för några år sen? Och bilder på dina egna outfits?
Neeeeeej, tyvärr. Jag känner inte att min blogg passar in under kategorin "mode". Jag tycker att collage med kläder oftast är totalt ointressanta, både på min och på andras bloggar. Mina vardagsoutfits är inget att visa upp i bloggen då jag den senaste tiden gått osminkad, klädd i jeans, t-shirt, tjocktröja och nike skor. Men när jag väl är uppklädd kan jag försöka knäppa några bilder och visa er med jämna mellanrum. 
 
Förstår inte vilka du umgås med när du skriver "tjejerna", verkar som att du har fler olika gäng? Eller så är det jag som missförstått.....
Haha, nej det är inte du som missförstått, det är jag som varit oklar. Det stämmer, jag umgås i två olika "gäng". Det ena gänget är de som jag känt längst och umgicks med i hela högstatiet, brukar kalla dom "Nykvarns-brudarna". Träffar dock inte hela gänget lika ofta längre som förr då hälften av oss går olika gymnasium (jag, moa och frida går i Tumba ihop). Saknar dessa tjejer extremt mycket, men vi gör det bästa av situationen och tar vara på de tillfällen vi hittar. Sen har jag ett annat "gäng" som jag lärt känna via gymnasiet, brukar kalla dom "Tumba-brudarna". Vi har blivit väldigt nära vänner på de senaste året vilket jag är riktigt glad över. Träffar dessa tjejer minst 5 gånger i veckan, oftast 6 eller 7. Helt sjukt när jag tänker efter. 
 
Med tanke på att du tränar så mycket. Äter du nyttigt också?
Förstår inte all denna hets över träning och mat? Men okej så här ligger det till. Jag äter bra och nyttig mat, har ganska bra koll på hur mycket jag får i mig varje dag och vad jag stoppar i mig. Detta är INTE av något träningssyfte utan för att jag själv mår bra av att göra det. Jag vet att min kropp mår bättre av att äta bra mat! Självklart utesluter jag inga livsmedel så som godis, chips, efterrätter, skräpmat etc. Man måste få unna sig, låta magen leva livet!
#1 / / En 9:

Jag ska börja i gymnasiet och har svårt sjukt att veta hur man ska tänka och så, vad tycker du är bäst och sämst med Tumba och helt enkelt vad tycker du om det?