/ Tankar & åsikter /

MEMORIES DESTROY US

Att inte veta vilket humör man är på. Att inte veta hur man känner eller mår. Att ena sekunden skratta tills man gråter och andra sekundenn kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Alla tankar snurrar men hjärnan står still. Klumpen i magen växer samtidigt som den krymper på samma gång. Det är ungefär så jag fungerar just nu. Vet inte vad jag vill eller hur jag känner längre. Allt står bara still. Allt är svart.
 
/ Personligt / Vardag /

SÄMSTA DAGEN

Har haft jordens sämsta dag idag, har genomlidit hela dagen med stress och huvudvärk. Har även lyckats med att både ta sönder min MacBook OCH fått en spricka i mobilen, sååååå ja denna dag sög. Har iallafall tagit ut min ilska på både gymmet och dansen idag så nu känns det mycket bättre. Men är fortfarande stressad och uppe i varv av någon anledning, borde egentligen vara trött efter all träning! Ska iallafall försöka sova och hoppas på att morgondagen blir en aning bättre, godnatt ♥
/ Vardag /

27 JAN 2014

Har haft den tråkigaste och jobbigaste dagen i skolan på väldigt länge. Har haft grafisk kommunikation hela dagen vilket inte är det roligaste. Och sen har det även vart snökaos och kallt. Näää fy allt har bara vart allmänt tråkigt! Har iallafall precis kommit hem från träningen och ska nu äta något, sedan plugga lite. Denna dag sög, men jag är glad ändå!