/ Mat / Vardag /

SUNDAY

Har precis vart ute på en springtur i spåret, gick faktiskt ruskigt bra trots latheten den senaste veckan! Nu ska jag smaska i mig det ovanför plus 2 knäckemackor med keso innan jag drar iväg på nästa träning! Och det bästa av allt: Ingen som helst söndagsångest, tackar gudarna för mitt grymma schema!!
/ Mat / Vardag /

LUNCH

Idag har jag inte rört en fena i onödan, har endast legat instängd på rummet och kollat serier. Vilket var välbehövligt! Har vart jätte trött och jätte seg hela veckan, tack vare skolstarten. Men jag är glad ändå! Skolan känns bara bra, har fått ett grymt schema och några nya lärare som jag är väldigt nöjd med. Känner på mig att detta år kommer rulla på och vara slut på nolltid, precis som förra! 
/ Resor / Självporträtt / Vardag /

SUNLIGHT

Ytterligare två bilder från Gran Canaria
Mitt photoshop vägrar fungera och jag har tyävrr ingen lösning på det hela. Så därför tänker jag lägga problemet lite åt sidan för ett tag och försöker blogga på som vanligt! Mer mobilbilder, texter och bilder från gamla fotograferingar som bara ligger och skräpar på datorn. Detta ska nog bli bra!