/ Vardag /

SATURDAY

Hade en perfekt lördag igår! Började med att jag och pappa tog igen lite kvalitetstid i skärholmen. Hjälpte honom att hitta nya kläder osv. Hade det riktigt mysigt, min älskade pappa ♥ På kvällen åt jag på Crazy Town i södertälje med Anna och Matilda. Efter det drog vi hem till mig och spelade galenpanna, hahah länge sen jag skrattade så mycket! Gillar er skarp tjejer!
/ Självporträtt / Vardag /

FRIDAY I'M IN LOVE

 
 
Åkte till fotomässan idag efter skolan med Johanna och Mikkis. Helt sjukt vad fina bilder som ställdes ut och vilka häfitga kameror det finns. Fick verkligen tillbaka inspirationen, vill ut och fota NU!! Stannade till i tälje på vägen hem och köpte absolut finaste nyårsklänningen, så nöjd! Nu står familjemys på schemat, ha en bra fredag amigos ♥
/ Mat / Vardag /

STARBUCKS

Har vart nere i Göteborg över helgen med skolan. Syftet var att kolla på konstutställningar men vi hann även med lite shopping och fika! Så mysig resa med underbara vänner, tycker om er rätt så mycket ♥ Får inte publicera några bilder från konstutstälnningarna, därför bara massa bilder på fika haha!