/ Djur / Vardag /

MYSPYS

 
Mötte upp Linnea i centrum förut, vi köpte med oss chips och drog till Hökmossen. Vi låg och solade, badade och tog igen en del prat eftersom vi inte träffats på ett tag. Grymt mysigt! Kom hem för någon timme sen, la mig i sängen med kissen och kollade igenom dom nya avsnitten av PLL. Världens bästa serie ♥ Ska snart hem till Emma för grillkväll med mina tjejer, har saknat dom så!!
/ Resor / Övrigt /

GRAN CANARIA


 
Några blandade bilder från Gran Canaria! En av de bästa sakerna som hände i Gran Canaria var att jag och Frida var där samtidigt, fast på olika ställen. Så vi såg till att vi träffas en dag där nere. Hur coolt är inte det egentligen? Min familj tog en taxi till deras strand i Amadores och umgicks där med hennes familj en hel dag. Vi badade, solade och hade det riktigt mysigt. Min fina vän ♥
/ Vardag /

SKÄRGÅRDEN

Började dagen med att försova mig. Elvira ringde och väckte mig precis innan vi skulle åka, så jag slet på mig kläder och sprang över till henne osminkad, otvättat hår och allmänt äcklig. Fräscht. Vi åkte iallafall till skärgården med hennes familj och kusiner. Var hur mysigt som helst! Har lekt häst med hennes småkusiner, hittat flaskpost, badat i havet, åkt båt och haft det bra! Fotade tyvärr ingenting, vilket var synd eftersom det var riktigt fint där. När vi kom hem slängde jag och Elvira oss i hennes säng med en varsin temugg och bara snackade, så mysigt och välbehövligt!